Nivelmetru 150m
anunturi gratuite
Cauta anunturi:

 

25.08.2017

Textul
anuntului

Nivelmetru 150m

"de vanzare nivelmetru 150m bisonsol pentru masurarea statica si dinamica a apei. aparatul pentru măsurarea nivelului apei în puțuri forate, fântâni sau alte aplicații similare, este compus dintr-un tambur susținut de două plăci din plastic rezistente la şocuri, abraziune şi/sau murdărie. exceptând compartimentul electronic situat în axa tamburului, restul construcției este impermeabilă. În compartimentul electronic sunt introduse 3 baterii tip c. opus bateriilor, la capătul cu mânerul de eliberare/ antrenare/ recuperare se află semnalizarea luminoasă. la contactul cu apă a sondei, indicatorul luminos se aprinde, iar dacă este dotat si̦ cu senzor acustic, aparatul va emite un ți̦uit. dacă aparatul este dotat și cu senzor de fund (dm10 mm), la atingerea fundului puțului semnalul luminos și cel acustic (dacă este cazul) se vor întrerupe. avantaje: – ușor de folosit; – acurateţe în măsurători de nivel și la calcularea debitelor de apă – robust și durabil.

pentru detalii va rog sa ne contactati!" "de vanzare nivelmetru 150m bisonsol pentru masurarea statica si dinamica a apei. aparatul pentru măsurarea nivelului apei în puțuri forate, fântâni sau alte aplicații similare, este compus dintr-un tambur susținut de două plăci din plastic rezistente la şocuri, abraziune şi/sau murdărie. exceptând compartimentul electronic situat în axa tamburului, restul construcției este impermeabilă. În compartimentul electronic sunt introduse 3 baterii tip c. opus bateriilor, la capătul cu mânerul de eliberare/ antrenare/ recuperare se află semnalizarea luminoasă. la contactul cu apă a sondei, indicatorul luminos se aprinde, iar dacă este dotat si̦ cu senzor acustic, aparatul va emite un ți̦uit. dacă aparatul este dotat și cu senzor de fund (dm10 mm), la atingerea fundului puțului semnalul luminos și cel acustic (dacă este cazul) se vor întrerupe. avantaje: – ușor de folosit; – acurateţe în măsurători de nivel și la calcularea debitelor de apă – robust și durabil.

pentru detalii va rog sa ne contactati!" Anuntul: Nivelmetru 150m ... a fost adaugat la categoria: Unelte si scule, Bricolaj in data: 25.08.2017
ID. anunt
1223247
Categorie anunt
Unelte si scule, Bricolaj
Localitate
Bucuresti
Adaugat de
bisonsolmarketing@gmail.com /
Telefon
0744586666
E-mail
bisonsolmarketing [at] gmail.com

Nivelmetru 150m- Anunturi gratuite asemanatoare


Tags: Nivelmetru 150m
Anunturi similare

 

Va aflati pe pagina: Nivelmetru 150m "De vanzare NIVELMETRU 150m BisonSol pentru masurarea statica si dinamica a apei. Aparatul pentru măsurarea nivelului apei în puțuri forate, fântâni sau alte aplicații similare, este compus dintr-un tambur susținut de două plăci din plastic rezistente la şocuri, abraziune şi/sau murdărie. Exceptând compartimentul electronic situat în axa tamburului, restul construcției este impermeabilă. În compartimentul electronic sunt introduse 3 baterii tip C. Opus bateriilor, la capătul cu mânerul de eliberare/ antrenare/ recuperare se află semnalizarea luminoasă. La contactul cu apă a sondei, indicatorul luminos se aprinde, iar dacă este dotat si̦ cu senzor acustic, aparatul va emite un ți̦uit. Dacă aparatul este dotat și cu senzor de fund (DM10 mm), la atingerea fundului puțului semnalul luminos și cel acustic (dacă este cazul) se vor întrerupe. Avantaje: – ușor de folosit; – acurateţe în măsurători de nivel și la calcularea debitelor de apă – robust și durabil.

Pentru detalii va rog sa ne contactati!"
Anunturi Publica Anunturi , inscriereindirectoare.ro Publicare anunturi pe siteuri, Postare anunturi , Anunturi pedia , Posteaza anunturi in siteuri Postareanunturi.ro, Postam anunturi, Adaugare anunturi, Postare anunturi gratuite, Postam anunturi in siteuri, Promovare site web, Promovarea unui produs, Optimizare site, Promovare agresiva Promovare pe net


Nivelmetru 150m