Adauga anunt
anunturi
Publicare anunt
Cauta anunt:

 

 

 

Titlul anuntului
Textul anuntului
Telefon
*
Email
Website:

Adauga Poza

Adauga Categoria

Alege cea mai potrivita categorie pentru anuntul tau pentru a fi gasit mai usor de catre clientii potentiali

*
Sunt de acord cu termenii si conditiile de postare anunturi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicare anunt

 

Serviciul de microplata prin sms este oferit de www.plataprinsms.ro . Pentru orice problema de natura tehnica apelati numarul de telefon 1808 (numar cu tarif normal, disponibil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote, program Luni-Vineri 09.00-18.00) sau trimiteti email la ajutor@plataprinsms.ro . Mesajul email trebuie sa contina numarul de telefon de pe care ati facut plata! In reteaua Vodafone sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri de informare-confirmare. Costul fiecarui sms de informare-confirmare este de 0.05eur/sms+tva. Costul total al serviciului in reteaua Vodafone este de 9 eur+tva. In reteaua Cosmote sistemul de plata presupune trimiterea unui mesaj de confirmare, costul total al serviciului in reteaua Cosmote este de 3,05eur+tva.

 

 

Termeni si conditii

 

- Adauga anunt unic si nu repeta abuziv anuntul tau! Anunturile duplicate vor fi sterse si datele de contact vor fi banate temporar pe acest site de anunturi.

- Iti recomandam sa formulezi un titlu cat mai la subiect si sa adaugi in anunt expresii si cuvinte cheie pe care le-ar cauta posibilii tai clienti pe Goole. Astfel iti cresti sansele sa fii gasit de cei care cauta anunturile tale.

- Adauga anunt doar la categoria cea mai sugestiva pentru oferta pe care doresti sa o promovezi.

- Clientii care adauga un anunt la categorii necorespunzatoare sau care aduc injurii sau defaimeaza prin acel anunt imaginea unui tert vor fi banati temporar sau definitiv pe acest site de anunturi.

 

Nu repeta acelasi anunt ! Anunturile duplicate vor fi sterse , iar accesul tau va fi interzis pe acest site de anunturi!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Sunteti pe pagina: Adauga anunt